Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Niken Salindry - Pelanggaran

05:15 4.81 MB 7 Januari 2023

Lirik Lagu Niken Salindry - Pelanggaran

Tegel kowe nglarani wong koyo aku
Sing wis nompo elek apik e uripmu
Lilo aku lilo berjuang mati-matian
Nanging kowe malah milih demikian

Isa-isane koe ngarang cerito
Nangis kelaran nutupi kesalahan
Sok-sokan cidro padahal nggawe loro
Dramamu uwis tak woco, lungo o aku ra gelo

Trimo ngalih ngempet perih
Tak angkat gendero putih
Aku nyerah lambaikan tangan
Dadah sayang tresnoku wes ilang

Sepurane sayang, atimu wes kebobolan
Ora iso njogo perasaan
Kowe main belakang
Kabeh rosoku tak buang
Pelanggaran, kowe tak kartu abang

Lagu Terkait

Niken Yra - Hello Dangdut class=

Niken Yra - Hello Dangdut

2,354 04:17