Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Eika Safitri - Titeni Lan Enteni

04:58 4.55 MB 24 Juni 2023

Lirik Lagu Eika Safitri - Titeni Lan Enteni

mboh piye carane

ngelalekne kenanganmu

jane kowe sing tak pilih 

nanging kowe ngakon aku ngalih..

wes cukup semene 

terusno seneng senengmu     

tresno rabakal tak pekso 

yen atimu wes ono wong liyo..

udane wingi wes terang

nanging kenangane durung ilang..

nyatane sing tak tresnani 

malah sing paling ngelarani 

titeni lan enteni

kowe bakale ngerti.. 

gematine koyo aku

isih kerep dilarani

sabar sabare atiku 

isih panggah diapusi 

ramasalah.. yen aku kalah..

sadar diri.. lakon menang keri..

udane wingi wes terang

nanging kenangane durung ilang..

nyatane sing tak tresnani 

malah sing paling ngelarani 

titeni lan enteni

kowe bakale ngerti.. 

gematine koyo aku

isih kerep dilarani

sabar sabare atiku 

isih panggah diapusi 

ramasalah.. yen aku kalah..

sadar diri.. lakon menang keri.. hoo..

nyatane sing tak tresnani 

malah sing paling ngelarani 

titeni lan enteni

kowe bakale ngerti.. 

gematine koyo aku

isih kerep dilarani

sabar sabare atiku 

isih panggah diapusi 

ramasalah.. yen aku kalah..

sadar diri.. lakon menang keri..

menengku namun niteni 

niteni atimu sing nglarani..

Lagu Terkait

Niken Yra - Hello Dangdut class=

Niken Yra - Hello Dangdut

2,354 04:17