Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Happy Asmara - Taman Jurug Ft. Bintang Fortuna

05:18 4.85 MB 9 Januari 2023

Lirik Lagu Happy Asmara - Taman Jurug Ft. Bintang Fortuna

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi
Ing Taman Jurug Ing Pinggir Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi
Do Suko-Suko Nanging Ojo Ngiket Janji

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ngersakne Nopo, Mung Sarwo Ono
Ning Taman Jurug Taman Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali

Ning Kuto Solo, Muda Lan Mudi
Ing Taman Jurug Ing Pinggir Bengawan Solo
Muda Lan Mudi, Awan Lan Mbengi
Do Suko-Suko Nanging Ojo Ngiket Janji

Cahyaning Bulan Nrajang Pucuk Ing Cemoro
Angin Kang Teko Sasat Nggowo Gending Tresno
Banyu Bengawan Sinorot Cahyaning Bulan
Lir Sewu Dian Alerap Nggugah Kenangan

Ngersakne Nopo, Mung Sarwo Ono
Ning Taman Jurug Taman Endah Kuto Solo
Papan Kreasi, Muda Lan Mudi
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali
Sing Tuwo-Tuwo Welinge Ojo Nganti Lali

Lagu Terkait

Niken Yra - Hello Dangdut class=

Niken Yra - Hello Dangdut

2,485 04:17