Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

Delva Irawan - Kuat

05:25 4.96 MB 8 Januari 2023

Lirik Lagu Delva Irawan - Kuat

Aku panggone salah
Menengku tetep salah
Aku sing slalu
Ono neng sandingmu ngertenimu

Wes tak cubo bertahan
Anggon lehku berjuang
Ojo mbok kiro aku ra tenanan
Nggo pelampiasan

Lumrahe menungso nduwe tresno
Tibo loro kowe ojo lungo

Ra bakal pisah tresnoku neng awakmu
Ra bakal aku nyerah masio tresnomu goyah
Nguatke hubungan iki
Mugo takdir gusti ngrestui

Aku ra lungo ora tak sio-sio
Sumpah ra ono wong liyo
Tulong percoyo awakdewe iso
Bareng urip mulyo

Wes tak cubo bertahan
Anggon lehku berjuang
Ojo mbok kiro aku ra tenanan
Nggo pelampiasan

Lumrahe menungso nduwe tresno
Tibo loro kowe ojo lungo

Ra bakal pisah tresnoku neng awakmu
Ra bakal aku nyerah masio tresnomu goyah
Nguatke hubungan iki
Mugo takdir gusti ngrestui

Aku ra lungo ora tak sio-sio
Sumpah ra ono wong liyo
Tulong percoyo.. haaa...
Tulong percoyo awakdewe iso

Bareng urip mulyo

Lagu Terkait

Milky Chance - Window class=

Milky Chance - Window

359 03:32
Wali - Indonesia Juara class=

Wali - Indonesia Juara

1,386 04:27
Tipe-X - Indonesia Sayang class=

Tipe-X - Indonesia Sayang

2,162 07:27
Naura - Aku Indonesia class=

Naura - Aku Indonesia

1,591 04:06
Anji - Indonesia Berpesta class=

Anji - Indonesia Berpesta

3,001 03:04
Angel Olsen - Windows class=

Angel Olsen - Windows

435 04:12
Nella Kharisma - Mindo Loro class=

Nella Kharisma - Mindo Loro

2,236 06:01
REWIND INDONESIA 2021 class=

REWIND INDONESIA 2021

830 21:22
Common - Windows class=

Common - Windows

358 04:01