Download Lagu MP3

Download Lagu MP3 Secara Cepat, Mudah dan Gratis!

Anda harus menyetujui! Terms Of Service

3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan

06:14 5.71 MB 27 Januari 2023

Lirik Lagu 3 Pemuda Berbahaya Ft Sallsa Bintan - Kisinan

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Taun taunan aku wes ngancani sliramu
Wes kadung kenal karo bapak ibu
Wes kebacut nyaman ro sliramu

Opo koe ra ngerti
Opo ra ngrumangsani
Yen wes kedaden koyo saiki
Kudu pie aku bingung ngadepi

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e

Tiwas tak gondeli tenanan
Sayangku wes ora kurang kurang
Jebul mung dadi pelampiasan

Tiwas tak banggakne
Tak pamer pamerke
Jebule aku mung dadi badut e
Jebule kowe milih ro liyane
Ujung ujunge mung kisinan dewe

Lagu Terkait

Niken Yra - Hello Dangdut class=

Niken Yra - Hello Dangdut

2,485 04:17